Cum să Pariezi pe Handbal

Dacă ești pasionat de handbal, probabil te-ai gândit să pariezi pe rezultate. Cu toate acestea, jocul are multe mai multe opțiuni. De exemplu, puteți paria pe totalurile peste/sub ale meciului. Cu acest tip de pariu, pariezi că o echipă va înscrie mai multe goluri decât adversarii săi sau că echipa va înscrie mai puține goluri. Cotele pentru o victorie/înfrângere totală variază de la -110 la +130.

De asemenea, puteți face un pariu pe câștigătorul turneului. Cele mai multe turnee de handbal se desfășoară anual, iar pariurile de câștigător definitiv solicită echipa câștigătoare. Plățile sunt determinate de cotele liniei monetare pe numele fiecărei echipe. Dacă câștigi, vei câștiga o sumă fixă. Dacă pierzi, vei pierde. Deci, puteți paria pe totalul inferior/peste al jocului și aveți în continuare profit.

Cotele la un meci de handbal variază foarte mult și ar trebui să fii conștient de opțiunile de pariere pentru fiecare meci. Bundesliga germană este cea mai populară ligă din lume si incepe in august. Este format din 18 echipe și are promovarea și retrogradarea. Alte competiții din acest sport includ Liga spaniolă ASOBAL, care cuprinde șaisprezece echipe, și LNH Starligue, care include 14 echipe. Acesta este un mod interesant de a paria pe joc.

Meciurile de handbal sunt adesea mai scurte, așa că poate doriți să verificați streamul live pentru a vedea dacă puteți găsi un preț excelent. Spre deosebire de fotbal, jocurile de handbal durează 60 de minute și pot oferi profituri solide. Desigur, puteți încasa oricând. Dar, dacă o faci prematur, vei pierde câștigul maxim posibil. Dacă reușiți să găsiți cel mai bun preț, puteți încasa atunci când cotele sunt cele mai mici.

Ca și în cazul fotbalului, opțiunile de pariuri la handbal variază foarte mult. Deși puteți alege dintr-o varietate de tipuri de pariuri, cel mai bine este să rămâneți cu o echipă de profil înalt. Indiferent de modul în care alegi să pariezi, există o mulțime de modalități de a plasa un pariu pe joc. Există, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de pariere. De fapt, poți paria chiar și pe o remiză. Există multe surse diferite de sfaturi pentru pariuri la handbal pentru a verifica jocurile zilnice.

Opțiunile de pariuri la handbal variază de la simplu la complex. De exemplu, poți paria pe numărul de goluri marcate în timpul unui meci. Un meci de goluri este un loc grozav pentru a plasa un pariu pe un total. Un total de 45 de goluri este pariul perfect pentru fanii sportului. Acest pariu va fi recompensat dacă ambele echipe marchează mai multe goluri decât adversarii lor. Celelalte două opțiuni de pariere la handbal sunt pariuri peste/sub.

O altă opțiune pentru pariuri la handbal este să pariezi pe cât de mult va câștiga o echipă un meci. Acest pariu se face folosind o structură simplă de pariuri peste/sub pariuri. Dacă o echipă câștigă cu o anumită sumă, ea câștigă. O echipă care este sub suma specificată, totuși, nu este eligibilă pentru a câștiga. Dacă totalul sub/peste este mai mare decât scorul final, pariul este un pariu pierdut.